07 juni 2017

Samen bouwen aan een mooie toekomst!

Las u het ook? Ons college van B&W schreef een maand geleden: ‘Ontwikkeling financiële positie baart zorgen’. Er zijn forse bezuinigingen doorgevoerd door de regering: het zijn dynamische tijden voor gemeenten.

Optimisme
Het CDA kijkt liever naar wat we samen mochten bereiken. Mensen maken onze gemeente!
Dankbaar zijn we voor mooie resultaten. We moesten er danig voor op de trom slaan; de spoedeisende hulp en verloskunde blijven beschikbaar in het Refajaziekenhuis. Ook zijn er nieuwe OK’s geopend.  Onze zwembaden krijgen nog liefst 3 jaar de tijd om te werken aan goede plannen; het CDA wil de zwembaden open houden. In Musselkanaal start een vurig gewenste revitalisering. Reuring omtrent het centrum van Stadskanaal; ondernemers slaan de handen ineen teneinde werkgelegenheid te borgen.  

Gouden bergen?
Samen mochten we veel bereiken. Het CDA werkt enthousiast door aan een goede toekomst voor hen die na ons komen. Verwacht u gouden bergen? Wij beloven u ze niet. Wij roeptoeteren geen wilde plannen. Wij willen de juiste voorwaarden creëren. Handen af van de vrijwilligers; zij zijn het cement van onze samenleving. De zorg moet voor iedereen bereikbaar blijven. Beter onderhoud openbaar groen blijft een speerpunt. En wij willen duidelijkheid over de spoorlijn Veendam – Stadskanaal.

Reageren?
Gert Jan Boels, g.j.boels@stadskanaal.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.