28 oktober 2017

CDA Stadskanaal bespreekt verkiezingsprogramma met inwoners

Zaterdagochtend 28 oktober heeft de CDA afdeling Stadskanaal met een aantal betrokken inwoners uit de gemeente Stadskanaal in dorpshuis Elim te Holte het concept-verkiezingsprogramma besproken.

Bezoeker Marianne Berndt uit Alteveer is enthousiast over de georganiseerde bijeenkomst. “Het is fijn om mee te denken over een goed verkiezingsprogramma, de mening van iedereen wordt serieus genomen.” Merlijn Wiersema uit Stadskanaal vraagt aandacht voor meer ruimte voor sportvoorzieningen in de gemeente Stadskanaal. Hij geeft aan om op korte termijn een avond te organiseren voor jongeren in onze gemeente om samen te kijken wat de jeugd belangrijk vindt.

Begin dit jaar was de eerste bijeenkomst met bewoners uit de gemeente Stadskanaal. Fractievoorzitter Gert Jan Boels is blij met deze goede start; “Door samen met de inwoners te kijken naar het verkiezingsprogramma vergroten we de betrokkenheid en de draagkracht". Binnenkort gaat het CDA met het definitieve verkiezingsprogramma ‘de boer op’.

Fractieondersteuner Anja Wesseling-Meems geeft aan dat de verzorging tijdens de bijeenkomst door de familie Holwerda van Noah's Ark voortreffelijk werd geregeld. Ze benoemd dat de CDA afdeling Stadskanaal voor bijeenkomsten en vergadering graag gebruikt maakt van verschillende locaties in de gemeente Stadskanaal.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.