13 maart 2020

Afgelasting: Uitnodiging bijeenkomst Zij aan Zij, ook in onze gemeente!

Afgelasting

Na rijp beraad hebben wij besloten de bijeenkomst over zij aan zij, die voor 16 maart 2020  in 'de Rotonde' in Niekerk gepland stond, af te zeggen

In lijn met de oproep van het kabinet zullen wij tot nader order geen bijeenkomsten organiseren.

Zodra weer mogelijk, hopen wij dat wij alsnog een bijeenkomst hierover kunnen houden.

Wij zullen jullie op de hoogte houden

  

Bestuur en fractie CDA Westerkwartier

 

Op maandag 16 maart organiseert het CDA Westerkwartier in ‘De Rotonde’ (Bloemersmastraat 1-B) in Niekerk een bijeenkomst getiteld 'Zij aan Zij', ook in onze gemeente!.

Tijdens de bijeenkomst zal CDA Tweede Kamerlid Harry van der Molen een presentatie houden over Zij aan Zij. Harry is één van de opstellers van het toekomstperspectief. In het tweede deel van de avond zal een discussie plaatsvinden aan de hand van stellingen die zijn afgeleid uit Zij aan Zij.

Het programma start om 19:30 met een inloop met koffie en thee. Om 20:00 uur begint het eigenlijke programma dat duurt tot 22:00 uur. De bijeenkomst zal daarna worden afgesloten met een borrel.

De bijeenkomst heeft open karakter. Om een idee te krijgen over hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vernemen wij graag of u aanwezig zult zijn. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar cdawesterkwartier@outlook.com.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.