Mijn naam is Harma Dost, geboren en getogen nuchtere Groningse en moeder van twee volwassen kinderen.

De afgelopen jaren ben ik actief als gemeenteraadslid in de gemeente Het Hogeland en ik heb gemerkt dat het raadslidmaatschap mij op het lijf is geschreven. Ik sta graag in contact met mensen en wil iets voor een ander kunnen betekenen. Politiek heeft grote invloed op ons dagelijks leven maar ook op onze toekomst en ik zie het als mijn missie om de inwoners te betrekken bij de te maken keuzes in hun eigen gemeente.

Het is voor mij van groot belang dat kiezers zich kunnen herkennen in de gezichten van een partij, mensen vanuit alle regio’s in Nederland, dus ook kandidaten vanuit Groningen. Groningers ervaren een afstand met “Den Haag” en hebben al te lang het gevoel niet gehoord te worden door de landelijke politiek, ik wil mij er voor inzetten om die afstand iets kleiner te maken.

Wist je dat...

  • de woorden die op Harma van toepassing zijn, zijn: Proactief, Praktisch, Teamspeler, Resultaatgericht, Leergierig, Verbinder, Betrouwbaar, Creatief?
  • Harma een verbinder en een echte teamspeler is. "Door samen te werken naar een doel waar een ieder zich kan ontplooien kom je tot de beste resultaten."

Een samenleving vormen we samen, ieder naar zijn eigen kunnen, waar we elkaar helpen en respecteren

Bekijk onze andere kandidaten

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.