Leuk je te ontmoeten! Ik ben Huibert

Hallo! Leuk kennis te maken. Ik ben Huibert.  

Ik heb op de conceptlijst deze plek gekregen! Met rugnummer 42 steun ik graag onze regio in het #TeamCDA2021 Tweede Kamer peloton. 

43 jaar geleden stond mijn wieg in een boerderij in Dirksland. Ik ben dus opgegroeid op het eiland van groen en ruimte: Goeree-Overflakkee.

Na mijn studietijd in Rotterdam ben ik in Gouda gaan wonen. Daar woon ik met mijn vrouw en drie kinderen en onze hond.

Ik werk bij het Havenbedrijf Rotterdam.  Daar zet ik me ervoor in dat we vandaag en morgen nog steeds werk en banen hebben in de haven en gelijk werken aan het opbouwen van een duurzame economie. In Gouda zit ik in de gemeenteraad waar ik de belangen vertegenwoordig voor de Gouwenaars. In mijn vrije tijd fiets ik graag rond in het Groene Hart. Prachtig gebied in het hart van Holland! 

Als kandidaat kamerlid wil ik de stem en contactpersoon zijn voor jou in de regio. Want ook al zitten we met elkaar ingeklemd tussen de grote steden, we hebben hier onze eigen unieke plek om te wonen, werken, leven. Dat wil ik behouden voor jou en mij en onze kinderen!

Daar moeten we met elkaar aan blijven werken voor onzelf en onze kinderen. Want het gaat niet om wie het hardst kan roepen, maar wie het best kan luisteren. 

Neem daarom gerust contact met me op.

Hartelijke groet en tot snel!  

Huibert van Rossum  

huibert.vanrossum@gouda.nl  

0614798072 

Volg mij op...

Contactgegevens

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.