Recentelijk is de CDA #ikdoemee campagne gestart. Zestien gewone CDA-leden vertellen in deze campagne waarom zij lid van de partij zijn geworden. Met elkaar staan deze zestien CDA-gezichten voor het CDA!

Veel mensen kennen het CDA vooral uit het nieuws, in de krant of op televisie. Maar het CDA is meer. 50.000 CDA-leden zijn met elkaar het CDA. Ieder draagt op zijn eigen manier bij aan een betere samenleving, met elkaar delen we de idealen van het CDA.

Ik doe mee

Deze pagina geeft u meer informatie over hoe ook u kunt helpen om nieuwe leden voor het CDA te werven. In drie stappen, moeilijker is het niet.

Stap 1

Recentelijk hebben we nieuwe ledenwerfkaarten verspreid die u kunnen helpen bij het aangaan van een gesprek over het CDA-lidmaatschap. Wilt u extra ledenwerfkaarten ontvangen? Bestel deze dan hier (gratis). Deze zestien kaarten vertellen het verhaal van zestien gewone CDA-leden.

Als u de kaarten leest, kent u vast wel iemand in uw eigen omgeving, die goed bij deze boodschap past.

  • kent u een ondernemer als Martin, die zich inzet voor de winkeliers en ondernemers in zijn eigen gemeente?
  • kent u iemand als Ymkje, voor wie haar geloof de leidraad is bij alles wat ze doet?
  • kent u iemand als Moniek, die bij alles wat ze doet probeert het beste uit haar zelf te halen?

Die mensen zoeken we!

Stap 2

Gebruik de ledenwerfkaart, die het beste past, om met uw familielid, collega of buurtgenoot het gesprek aan te gaan over het CDA. De kaart is het middel voor een persoonlijk gesprek.

Het mooie is dat iedereen een mening heeft over politiek en veel mensen het ook leuk vinden om over politiek te praten. Dat doen we thuis aan de keukentafel, op verjaardagen of op het werk of in de straat.

Met de ledenwerfkaart kunt u zelf uitleggen waarom u denkt dat het CDA goed bij uw gesprekspartner past. Daarnaast vindt u op de kaart informatie over de voordelen van het CDA-lidmaatschap.

Stap 3

Als u een nieuw lid heeft geworven, is aanmelden heel simpel. Dit kan via de antwoordkaart aan de folder of ook direct via www.cda.nl/ikdoemee.

Heeft u meer ledenwerfkaartennodig? Dan kunt u terecht bij uw eigen afdelingssecretaris of online via onze webwinkel (klik!).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.