CDA Regiobijeenkomst Westelijke Mijnstreek

Op zaterdag 30 juni vindt de CDA Regiobijeenkomst Westelijke Mijnstreek plaats in Gasterie Dobbelsteyn, gelegen aan de Kerkstraat 23 te Doenrade. De regiobijeenkomst start om 09.30 – met inloop vanaf 09.00 – en zal tot ca. 11.30 duren. 

Bij de bijeenkomst zullen Tweede Kamerlid Mustafa Amhaouch en gedeputeerde Hubert Mackus spreken. Hierbij staat de actuele landelijke en provinciale politiek centraal. Als vanzelfsprekend zullen het Tweede Kamerlid en de gedeputeerde ook vragen vanuit het publiek beantwoorden.

Na de regiobijeenkomst krijgen aanwezigen de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij het project Warblingshuis. Het Warblingshuis is een monumentale vicariaatswoning die binnenkort wordt gerenoveerd. De Provincie en de gemeente dragen hier mede aan bij. Twan Schevers, fractievoorzitter van de gemeentelijke afdeling van het CDA, zal, samen met de heer Lou Smeets van de Limburgse Monumentenstichting, een korte toelichting op dit project geven. Omstreeks 12.00 zal het aanvullende programma ten einde lopen. 

De CDA Regiobijeenkomst Westelijke Mijnstreek is een openbare bijeenkomst. Naast CDA-leden zijn alle andere geïnteresseerden dan ook van harte welkom!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.