Anthony Linkens

Naam: Anthony Linckens
Adres: Anthemiahof 10, 6361 JP Vaesrade

Geboortedatum: 26 februari 1975
Burgerlijke staat: getrouwd met Janine, 2 kinderen (Levy en Lynn)
Interesses: Naast tijd doorbrengen met m’n gezin, de hoeksteen van onze samenleving, is sporten een grote passie van mij. In het bijzonder triatlons. De combinatie zwemmen, fietsen en hardlopen vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik vind het een grote uitdaging om komend jaar deel te nemen aan een bekend triatlon-evenement in Maastricht. M’n deelname zal ik in het teken stellen van een goed doel.
Werkzaam:
In het dagelijks leven ben ik medeoprichter/-eigenaar van een ingenieursbureau, waarmee we diensten aanbieden om technologische en organisatorische vraagstukken van diverse klanten, te vertalen naar conceptuele, functionele en praktische oplossingen. Ons doel is om in eerste instantie de vraag achter de vraag te achterhalen, waarna we samen met onze klanten gaan werken aan het vinden van passende en duurzame oplossingen. Concreet gaat dit o.a. van het ontwerpen en implementeren van automatiseringssystemen binnen zowel een industriële alsook utilitaire omgeving, het begeleiden van energetische verbetertrajecten tot de vertaling en realisatie van technische oplossingen naar bijvoorbeeld zorg-en bedrijfsprocessen. Genoeg intellectuele uitdagingen in een ontzettend dynamische omgeving dus.

 

Slogan: “Een duurzame toekomst.”

Motivatie voor kandidaatstelling:
Ik ben er van overtuigd dat elke verandering bij jezelf begint. Dus óf je blijft vanaf de zijlijn afgeven op alles wat er niet goed gaat, óf je speelt de wedstrijd mee en levert een positieve bijdrage aan die verandering. Ik kan wel zeggen dat afgelopen raadsperiode bij mij persoonlijk de “drive” heeft ontwikkeld om bij te blijven dragen aan die verandering, die in mijn optiek hoognodig is en weliswaar een lange adem vereist. Constructief en inhoudelijk debatten voeren en de algemene belangen behartigen om vervolgens de juiste besluiten te kunnen nemen op weg naar een duurzame toekomst.

 

Voor mij is een duurzame toekomst dan ook een maatschappelijk verantwoorde en economisch stabiele omgeving waarin er ook voor onze kinderen nog voldoende mogelijkheden zijn en ruimte is om te ontwikkelen en te genieten van de mooie dingen in het leven. Daarin is het voor mij belangrijk dat persoonlijke belangen en het algemene belang met elkaar in balans zijn en dat de algemene belangen in specifieke gevallen zelfs moeten prevaleren.

Samengevat wil ik als burgervertegenwoordiger de juiste balans zoeken tussen alle betrokken partijen en samen zoeken naar de best passende oplossing. Dat is voor mij samen bijdragen aan “Een duurzame toekomst.”

Stem 21 november, lijst 2, nummer 15!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.