Louk Bongarts

Naam: Louk Bongarts

Adres:

Geboortedatum:

Burgerlijke staat: getrouwd met Ine, 2 dochters (Maartje en Elke)

Interesses:

Werkzaam: Ik heb bij de gemeente Nuth gewerkt. Sinds 2004 werk ik in het mooiste toeristenstadje van Nederland (Valkenburg aan de Geul).

Motivatie voor kandidaatstelling:
Ik heb begin van dit jaar besloten om mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraad van Beekdaelen. Waarom? Omdat de gemeenteraad, het hoogste politieke orgaan in een gemeente, aan de knoppen draait (zij het op voorwaarde dat je een krachtige raad hebt, dat wil zeggen: een raad die zich niet laat wegblazen door een college van B&W).


Ik denk dat ik met mijn achtergrond en ervaring aantoonbaar mee kan bouwen aan Beekdaelen, ons Beekdaelen. Ik heb meegemaakt hoe je ‘onmogelijke’ dingen gerealiseerd krijgt, mits je er – in de gemeenteraad - samen de schouders onder zet en elkaar vooral niet voor rotte vis uitmaakt.

In de loop van 2020 ga ik met pensioen, althans als secretaris/algemeen directeur van de Gemeente Valkenburg aan de Geul. Maar niet als inwoner van ‘ons’ Beekdaelen, sterker: als actief en betrokken raadslid namens het CDA Beekdaelen, zou ik u graag vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Beekdaelen. U kiest dan voor een raadslid dat betrokken is, dat niet alleen maar zendt maar ook kan luisteren en verbinden, kortom een raadslid dat gaat voor het belang van iedereen, dit onder het motto “Iedereen doet en telt mee”.   

 

Stem 21 november, lijst 2, nummer 17!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.