Rob Keulen

Naam: Rob Keulen

Adres: Onderste Molen 9, 6451 EV Schinveld

Geboortedatum: 14-06-1960

Burgerlijke staat:  getrouwd met Petra, drie kinderen, een kleinkind
Interesses: tennis, harmonie, politiek

Werkzaam: als fiscaal controlespecialist bij de Belastingdienst Grote Ondernemingen. Mijn hoofdtaak is het beoordelen van de administraties van profit of non-profit organisaties op diverse fiscale onderwerpen.

Slogan: uw belang is mijn belang

 

Motivatie voor kandidaatstelling:

Vanaf 1991 ben ik actief of actief geweest als bestuurslid bij de school, voetbalvereniging, tennisvereniging en harmonie. Verder verricht ik vrijwilligerswerk voor de kerk en de Stichting Alzheimer.  Alle activiteiten bij elkaar opgeteld kan ik bogen op een behoorlijke ervaring  op zowel financieel, organisatorisch als maatschappelijk terrein. Ervaring die ik wil gebruiken in de gemeentelijke politiek.

Halverwege 2017 ben ik hiermee gestart als commissielid voor het CDA.  De volgende stap is mij verkiesbaar stellen als raadslid. Mijn ambitie als raadslid is een bijdrage te leveren aan het realiseren van een financieel en organisatorisch stabiele gemeente Beekdaelen. Een nieuwe gemeente waar rekening wordt gehouden  met ieders belangen en bij de afweging van die belangen verantwoorde, duidelijk beargumenteerde,  keuzes worden gemaakt.

Daar sta ik voor! Voor U, voor Beekdaelen!

Stem 21 november, lijst 2, nummer 9!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.