24 november 2017

CDA Brunssum heeft in 17-jarige Ruben een beloftevolle Benjamin

Graag willen wij u kennis laten maken met Ruben, misschien wel het jongste kandidaatsraadslid van heel Limburg. Behalve de Benjamin van onze kieslijst is hij vandaag de jarige Job. Hij is vandaag op de kop af 17. Enthousiast en gedreven in alles wat hij doet pakt hij zaken grondig aan. 

Vanwege zijn jonge leeftijd heeft Ruben de partij en politiek veel te bieden. Ruben heeft een heldere kijk op dingen en is heel actief. De tiener, die dit jaar begonnen is met de MBO opleiding Juridische Dienstverlening in Sittard, kwam in aanraking met de CDA door zijn vader. Die is actief als commissielid.  Met de verjonging in de partij hopen we als CDA Brunssum ook mensen om de kandidaten heen te kunnen benaderen. 

Ruben is dit jaar begonnen met de MBO-opleiding Juridische Dienstverlening in Sittard. Hij is veel te vinden in de Albert Heijn waar hij een van de meest klantvriendelijke medewerkers is op de afdeling Groente en Fruit. Voor goede tips over de versheid van het fruit kun je bij Ruben terecht.

Verder houdt hij veel van lezen, vooral over politiek. Op het moment zijn de kabinetsplannen gewild leesvoer voor Ruben. Hij gaat graag gezellig stappen, houdt van gamen en heeft een brede muzieksmaak van klassiek tot rock. Op sportief gebied is hij vaardig in jiu jitsu, maar daar zul je in de raad gelukkig niets van merken.

Wilt u hem feliciteren met zijn verjaardag? Dat kan via twitter (@CDABrunssum of rechtstreeks @RubenClaus1)

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.