12 mei 2022

Examentijd

Er is een spannende tijd aangebroken. Zowel voor scholieren en mbo-studenten als hun ouders en docenten en andere betrokkenen. Van de komende weken hangt veel af. Wij willen jullie dan ook allemaal heel veel succes toewensen!

Dit is ook de tijd om na te denken over de toekomst. Misschien heb je je al aangemeld voor een vervolgopleiding. Of misschien neem je een tussenjaar om er op uit te trekken. En om na te denken wat je nu eigenlijk zélf wilt, los van de verwachtingen van je omgeving. Soms kan dat heel goed zijn.

Maar had je al nagedacht hoe je met jouw jeugdige frisheid ook bij kunt dragen aan de (lokale) politiek? Wij van het CDA bieden namelijk geweldige kansen aan jongeren om hun politieke talenten en ambities te ontdekken en te ontwikkelen en om bij te dragen aan de christendemocratie vanuit het midden van de samenleving. Wij hebben jou nodig om ons scherp te houden, oog te hebben voor wat er onder jongeren leeft en dat in Brunssum te verbinden aan onze kernwaarden: Gespreide verantwoordelijkheid, gerechtigheid, solidariteit en rentmeesterschap.

Het CDA heeft een speciale jongerentak, het CDJA, die als luis in de pels van het CDA de moederpartij vaak weet te verrassen met een verfrissende blik en originele standpunten. De voorzitter van afdeling Limburg is 'onze' Ruben Claus. Mail hem gerust als je eens wat meer wilt weten op [email protected]

Want bouwen aan jouw toekomst is bouwen aan onze toekomst samen. Vanuit Brunssum tot in Brussel.

Doe je mee?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.