06 februari 2023

De toegankelijkheid van gemeentepolitiek

Namens het CDA ben ik nieuw in de gemeenteraad, daarom zal ik mij even kort voorstellen.
Mijn naam is Yanick Cillessen 27 jaar oud, woonachtig in Gennep en mede-eigenaar van advies- en administratiekantoor te Ottersum. Ik ben een enorme sportfanaat en actief als voetballer bij V.V. Achates. Verder is de kans aanwezig dat je mij tegenkomt bij evenementen die in de gemeente worden georganiseerd, hopelijk tot snel!
De afgelopen periode is er veel gebeurt in Nederland, maar vooral in de wereld. Het coronavirus, maar nu vooral de situatie in Oekraïne bewijst maar eens temeer dat vrijheid een groot goed is. Je vrij kunnen bewegen in een land, een veilige omgeving, vrijheid van meningsuiting en het stemrecht zijn in mijn ogen hierin essentieel.
De burgers van gemeente Gennep hebben in de periode van 14 tot en met 16 maart hun stem mogen uitbrengen en 50,8% van de inwoners heeft de moeite genomen om te gaan stemmen.
Ik wil iedereen bedanken die is gaan stemmen en specifiek de mensen die hun vertrouwen hebben uitgesproken door op het CDA te gaan stemmen en die mij persoonlijk hun stem hebben gegeven.
Wij voelen ons als partij en ik als persoon zeer vereerd.
In mijn ogen moet de gemeentepolitiek toegankelijk blijven voor alle inwoners in Gennep en ik hoop zo dan ook een geluid te zijn voor de inwoners van Gennep. Daar wil ik mijzelf graag voor inzetten.
Als er iets speelt op het gebied van bijvoorbeeld, woningbouw, veiligheid, recreatie of een ander onderwerp mag u mij hierop aanspreken en/of een mail sturen. Dan kan ik namens het CDA uw punt inbrengen.
Verder wil ik alle raadsleden de komende raadsperiode veel succes, maar zeker ook plezier wensen.
Zonder plezier is er geen succes!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.