18 februari 2018

‘Voldoende kansen in Ottersum’

Tijdens de CDA "kansen zien" bijeenkomst die woensdagavond 7 februari jl. in Ottersum is gehouden bleek dat er nog voldoende zaken liggen die het verdienen opgepakt te worden. Of het nu gaat om de bouw van woningen, de toekomst van het verenigingsleven, de zorg voor een accommodatie voor ouderen of aandachtspunten in het kader van verkeersveiligheid. Het CDA heeft weer de nodige input gekregen om mee aan de slag te gaan.
Opvallend was ook de boodschap dat de mensen in Ottersum best tevreden zijn over hun dorp en dat mogen we met z'n alle nadrukkelijker uitdragen. Uitdragen om andere mensen van buiten aan te trekken. Zeker nu de steden, zoals Nijmegen en Arnhem steeds drukker worden. Dit biedt kansen voor de omliggende regio's en dus ook voor de gemeente Gennep.
Naast lijsttrekker Jacques van Bergen hebben de Ottersumse CDA kandidaten, Twan Reintjes, Guus Diesbers, Ronny Peeters Weem en Jeroen Liebrand hun speerpunten voor de komende jaren toegelicht.
Het CDA kijkt terug op weer een geslaagde "kansen zien" avond, alweer de derde op rij.
Op 26 februari staat de volgend avond op de agenda. Tweede kamerlid Erik Ronnes zal deze avond aanwezig zijn om speciaal in te gaan op de woningbouwontwikkeling in de regio.
U bent van harte welkom. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.