Opening CDA Campagnehuis

Beste mensen,

Aanstaande zaterdag 31 januari wordt mijn campagnehuis, midden in het centrum van Horst, geopend. De opening van het campagnehuis is ’s middags om 14.00 uur en wordt verricht door Ria Oomen en Ger Koopmans. Na de opening, gaan de deuren van het campagnehuis open en maken we er samen een gezellige middag van. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u met mij en diverse andere politici in gesprek gaan over actuele zaken en onderwerpen waarover u iets kwijt wilt. Breng gerust kinderen mee, voor hen staat er een springkussen en wordt er popcorn uitgedeeld.

Het campagnehuis, gelegen aan het Lambertusplein 6 in Horst, wordt tot aan de Provinciale Staten-verkiezingen op 18 maart gebruikt om bijeenkomsten te organiseren en mensen te ontvangen. Het is in ieder geval elke vrijdag en zaterdag geopend en iedereen kan dan op een laagdrempelige manier binnenlopen. In het campagnehuis komt een tegelwand met tegels waarop iedereen een wens kan schrijven. Die tegels neem ik mee naar Maastricht! Verder wordt het campagnehuis gebruikt om te vergaderen en is er geregeld een informele bijeenkomst, met name op de vrijdagavond.

Het doel is dat het campagnehuis echt gaat leven onder de mensen en dat veel mensen er binnen lopen om met mij en anderen in gesprek te gaan. Een grandioze opening hoort daar bij en daar gaan we voor zorgen! Ik wil u heel hartelijk uitnodigen om op zaterdag 31 januari om 14.00 uur daarbij aanwezig te zijn. Alles onder het motto ‘Breng Tegels naar Maastricht!’.  Ik hoop u allemaal te ontmoeten op zaterdagmiddag 31 januari.

 

Met vriendelijke groet,

Rudy Tegels

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.