uitnodiging politiek café

Geachte CDA-leden,

Op 12 september j.l. heeft het Nederlandse electoraat haar keuze gemaakt. Een voor het CDA ongunstig uitgepakte keuze.

Vier weken later is het zaak om als CDA Limburg de balans op te maken en te laten zien dat het CDA ondanks de verkiezingsuitslag als vanouds nog steeds actief is.

In overleg met en namens ons Tweede Kamerlid Raymond Knops, Provinciaal Voorzitter Karel Leunissen en Provinciaal Fractievoorzitter Martijn van Helvert nodigt het CDA Horst aan de Maas de leden van CDA Noord- en Midden-Limburg van harte uit voor:

Wat: Politiek café

Wanneer: Zaterdag, 20 oktober 2012

Hoe laat: 10.00-12.00 uur

Waar: De Lange, Wilhelminaplein 9, 5961 ES Horst


Tijdens dit politiek café zullen de genoemde prominente CDA-leden Raymond Knops, Karel Leunissen en Martijn van Helvert de huidige landelijke en provinciale politieke situatie toelichten en met u hierover in gesprek gaan.

Als uitnodigende afdeling hoopt het CDA Horst aan de Maas op een grote opkomst.

Gelet op het vroege tijdstip van aanvang van het café zal naar verwachting in de directe omgeving van het Wilhelminaplein in Horst nog voldoende parkeergelegenheid zijn. Let wel: in het centrum is max. 2 uur parkeren toegestaan en is blauwe parkeerkaart vereist. Wilt u langer parkeren, dan kunt u uw auto kwijt in de gratis parkeergarage aan de Groenewoudstraat of op de langparkeerplaatsen bij Cultureel Centrum 't Gasthoes en Cuppenpedje. Ook net buiten de centrumzone op 5 min. loopafstand van de locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Namens, Raymond Knops, Karel Leunissen en Martijn van Helvert,

 

Willy Valckx

Voorzitter CDA Horst aan de Maas 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.