Danny van Hees

Raadslid

Hoi, ik ben Danny van Hees 27 jaar en samen met mijn vriendin Lindy Geurts woon ik in Horst. Samen dragen wij zorg voor onze hond  Grad.

In het dagelijks leven volg ik de lerarenopleiding maatschappijleer, binnenkort studeer ik af en zal dan een baan zoeken in het onderwijs. Voor mijn opleiding loop ik nu twee dagen in de week stage aan het bouwopleidingscentrum in Horst. Verder werk ik twee dagen in de week op de bouw bij Haegens aannemersbedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de Reulsberg in Horst waar ik aan motorcross doe, op het voetbalveld in Hegelsom samen met het derde elftal en in de kroeg met de vrienden en de Ideale Schônzoëne.

Sinds twee jaar ben ik actief als raadslid voor Horst aan de Maas, in deze periode hebben we samen een aantal zaken weten te realiseren waar ik actief bij betrokken ben geweest, zoals: het realiseren van jongerenappartementen in het voormalig Berkele Heem, het Horster Hundje en de jongeren van Baas van Horst aan de Maas kunnen verbinden aan de gemeente en de provincie.

De komende vier jaar wil ik mij extra inzetten voor de volgende drie thema’s: Wonen, Vergunningen en Evenementen, hierbij blijft de insteek vanuit een volksvertegenwoordigende rol voor de jongeren.

Op het gebied van wonen hoor ik nog te vaak dat men geen huurwoning kan vinden of geen betaalbare koopwoning, door middel van het uitgeven van gronden kan er extra gebouwd worden om het woningtekort in de gemeente op te lossen. Bij vergunningen verzand men nog te vaak in de ambtelijke molen, er wordt ontzettend veel samen georganiseerd in Horst aan de Maas, taak van de gemeente is dan ook om klantvriendelijk hen te ondersteunen en te faciliteren. Als laatste extra aandachtspunt hoor ik dat evenementen, dorpsfeesten en kermissen niet op de juiste wijze ondersteund worden door de gemeente, hier moet iets gaan veranderen, samen met belanghebbende wil ik het beleid aanpassen zodat organisaties hiermee vooruit kunnen.

Raadslid zijn is echt een voorrecht waar je iets kunt beteken voor de mensen uit je omgeving, graag ga ik met hen in gesprek om vervolgens door te pakken. Heb jij ideeën hoe het nog beter kan in Horst aan de Maas, spreek me gerust aan, bel of mail.

Mijn plaats op de kieslijst CDA: Lijst 1 nr. 13. Uw jongeren kandidaat.

Ga stemmen op 21 maart. Wij rekenen op u. Dan kunt u rekenen op ons.

Gewoon samen doen!

Danny van Hees

06-53250028

Aandachtsgebieden als raadslid:

Openbare ruimte, wonen, bestemmingsplannen, jongeren, alcohol en drugsgebruik, onderwijs, vergunningen, evenementen, dorpsfeesten en kermissen.

Belangengroeperingen: Jongeren

Dorpsraad: America

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.