Eric Brouwers

Raadslid

 

Mijn naam is Eric Brouwers, ik woon in Lottum, ben getrouwd met Wies en we hebben samen 3 dochters. Nina is 20 en studeert Nederlands in Nijmegen, Tia is 19 en studeert geneeskunde in Nijmegen en Mara is 16 en zit op VWO 5 van het Dendron (en wil graag veearts worden).Wies is leerkracht van Groep 8 en waarnemend directeur van Basisschool de Bottel in Lottum.

Ik heb een technische achtergrond maar ben vrij snel in de commercie gerold waar ik meer dan 20 jaar actief in ben geweest. Ik ben sinds 5 jaar zelfstandig ondernemer en heb 2 ondernemingen. ProSales waarmee ik bedrijven / personen help op  commercieel  en organisatorisch gebied en pim. (samen met een internetstrateeg) waarmee we ondernemingen ontzorgen op het gebied van online activiteiten in de breedste zin van het woord.

Om fit te blijven ga ik wekelijks op pad met mijn mountainbike en rijd ik paard (krijg les van onze  jongste dochter). In het verenigingsleven ben ik actief als voorzitter van de Koninklijke Harmonie in Lottum (waar onze 3 dochters lid van zijn).  Verder ben ik contactpersoon  van de dorpsraad in Lottum.

Mijn motto (werk, privé, politiek) is Samen, Luisteren Denken en Doen

 

Bekijk hier mijn film.

 

 

-------------------------------------------

 

 

Persoonsgegevens:

 

Achternaam:               Brouwers

Voornaam:                 Eric

Geboortedatum:         20-11-1958

Burgerlijke staat:        Gehuwd

Adres:                       Hombergerweg 2b

Telefoon:                  0774632026 / 0653185669

E-mail:                     eric.brouwers@prosales.nu

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.