Frenk Peeters

Raadslid

Hallo,

mijn naam is Frenk Peeters en ik ben 52 jaar geleden geboren in America. Hier woon ik nog altijd met veel plezier. Al bijna 25 jaar ben ik gelukkig getrouwd met Gertie en samen hebben we 4 kinderen.   

In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, wandelen in de Peel en kijk ik graag een film of Formule 1. Tevens ben ik actief in het bestuur van Tennisclub America.

In mijn dagelijkse leven werk ik als Projectleider M&R (Meet & Regeltechniek) bij Van Tilburg Energie Design in Horst. Wij maken gebouw gebonden installaties voor o.a. kantoren, bedrijfshallen, zorginstellingen en scholen. Als projectleider M&R ben ik verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van projecten op meet & regel gebied.

Diverse zaken waar ik dagelijks, tijdens mijn werk, mee bezig ben vind ik ook terug bij het CDA.
Zoals; samen ervoor zorgen dat de mens het economisch goed heeft in een gezonde omgeving.
Samen ervoor zorgen dat kwesties bespreekbaar worden en dat er duidelijke kaders gesteld worden. Dit kan ook inhouden dat we niet altijd iedereen een oplossing kunnen bieden waarin men alle gevraagde aspecten terug vindt.
Maar we zullen altijd samen zoeken naar de beste oplossing binnen de gestelde kaders.

Ik wil me inzetten voor goed onderbouwde burgerinitiatieven. Een prima voorbeeld hiervan is het Laefhoes in America en de samenwerking tussen de voetbalclubs van Meterik en America waar hard gewerkt wordt om een goed plan voor een nieuw gemeenschappelijk sportpark te realiseren.
De zelfredzaamheid van de burgers wordt steeds belangrijker. Ik wil me er dan ook voor inzetten om dit gestalte te geven.
Ook vind ik het belangrijk dat er mogelijkheden in de kernen zijn om er te blijven wonen, of het nu om jongeren, alleenstaanden, gezinnen of ouderen gaat.

Ik sta op plaats 10 van de stemlijst van het CDA en wil heel graag America gaan vertegenwoordigen in de raad.
Kom stemmen op 21 maart.
Gewoon SAMEN Doen!

Frenk Peeters

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.