Loes Wijnhoven - Dirckx

Raadslid Fractievoorzitter

 

Mijn naam is Loes Wijnhoven, 40 jaar inmiddels en geboren en getogen in Sevenum, de plek waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik ben getrouwd met John en samen hebben we 4 kinderen, Pam Pleun Jan en Daantje.

In het dagelijkse leven zorg ik ervoor dat alles reilt en zeilt binnen ons gezin. Daarnaast werk ik bij Exmar als financieel medewerker en verzorg ik de administratie van het aannemersbedrijf van John, mijn man. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, een stuk wandelen of in de tuin. Ook ben ik graag actief binnen het verenigingsleven, o.a. bij de carnavalsvereniging, KVW Joepie en Expeditie Sevenum 2025 (voorheen bekend als Sportdorp Sevenum e.o.). Samen werken met en voor andere mensen geeft me energie en daar word ik blij van.

Sinds 2006 ben ik politiek actief voor het CDA. Een partij waarbij ik me bij thuis voel. Het is mooi te ervaren dat ieder van ons graag actief verbonden is met de samenleving, allen onder het motto:  ‘Gewoon samen doen’.  Binnen de raad hebben we de afgelopen jaren op fijne wijze samengewerkt. Als raadslid kun je een bijdrage leveren aan je eigen woon- en leefomgeving, dat is wat het leuk maakt om te doen.  En er liggen nog genoeg uitdagingen, denk aan de verdere doorontwikkeling van het sociale domein. Maar ook bijvoorbeeld het verder uitwerken van het accommodatiebeleid, verenigingsondersteuning en het ondersteunen van burgerinitiatieven. En vanuit mijn interesse voor met financiën zeker ook het financieel gezond houden van Horst aan de Maas.

Kortom, ook de komende 4 jaar sta ik graag weer voor u klaar. Ga daarom stemmen op 21 maart. U kunt me vinden op plek 3 van de kieslijst van het CDA.

Wij rekenen op U, dan kunt U rekenen op ons!

Loes Wijnhoven

tel 06-18699188

mail loes@cdahorstaandemaas.cda.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.