Marian Gubbels - van den Munckhof

Raadslid

Mijn naam is Marian Gubbels – van den Munckhof.

Ik ben 54 jaar, geboren en getogen in America, waar ik ruim 20 jaar lid ben geweest van de ‘Fanfaar’, in 1985 getrouwd met Rik en samen hebben wij drie kinderen: Dennis, Jeroen en Anne.

Wij wonen op een prachtig plekje aan de Koppertweg in de ‘Melderse’.

Tot 2011 werkte ik als managementassistente bij o.a. de Rabobank en Grandorado Loohorst. Zeven jaar geleden ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer (ZZP-er) en dit bevalt tot op de dag van vandaag heel erg goed. Binnen organisaties zoals o.a. CITAVERDE-Bedrijfsopleidingen, Stichting Landschap Horst aan de Maas en VieCuri word ik ingezet als officemanager of projectondersteuner. Ik ben nu als ZZP-er, de spin in het web, die graag dingen regelt, mensen met elkaar verbindt en continu vooruitgang wil boeken.

Door mijn instelling en flexibiliteit als ZZP’er kan ik zelf mijn agenda bepalen. Hierdoor kan ik mijn tijd effectief benutten voor die zaken, die op dat moment belangrijk zijn en mijn aandacht vragen.

Vanaf het moment dat ik in Melderslo ben komen wonen ben ik dan ook actief betrokken bij en in het dorp: In diverse functies bij de Muziekvereniging als (jeugd)bestuurslid, voorzitter Oudervereniging Basisschool de Brink, fusiecommissie SV Melderslo en initiatiefnemer MOVE (Melderslose Ondernemers Vereniging). Daarnaast heb ik meegewerkt aan meerdere projecten in onze gemeente.

Mijn ervaringen en eigenschappen hebben, naast het grote netwerk dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd, ervoor gezorgd dat het CDA mij, en ik het CDA,  wist te vinden. Een groep mensen, die net als ik, betrokken zijn bij hun omgeving en dat ook actief oppakken.

Met plezier en een gezonde dosis nieuwsgierigheid omtrent deze nieuwe uitdaging, kijk ik ernaar uit om samen met het CDA aan de slag te gaan voor Horst aan de Maas.  

Ik sta op nummer 9 van de kieslijst.

Kom stemmen op 21 maart en zeg JA voor het CDA.
Dan gaan we het Gewoon SAMEN Doen.

Alvast bedankt voor uw stem!
Graag tot ziens in Horst aan de Maas.

Marian Gubbels – van den Munckhof.
Kieslijst CDA – Nummer 9.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.