Marijn Mulders

Mijn naam is Marijn Mulders, 31 jaar en geboren in Kronenberg.  Na tijdelijk in Horst te hebben gewoond  woon ik nu ruim 5 jaar in Sevenum samen met Elke, onze zoon Mees en dochter Teuntje.

Na mijn korte carrière in het betaald voetbal heb ik gekozen voor een maatschappelijke carrière. Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2014 in de praktijk van mijn ouders gestapt. Hier combineer ik het werk als sportfysiotherapeut met de bedrijfsvoering binnen onze organisatie. 

Naast mijn werk ben ik graag thuis met familie en vrienden en speel ik in mijn vrije tijd een potje zaalvoetbal bij z.v. Serum. Verder doe ik  wekelijks een rondje hardlopen en een uur aan yoga. Ik ben lid van Expeditie Sevenum 2025 ( voorheen bekend als Sportdorp Sevenum e.o.) met als gezamenlijk doel verenigingen verbinden, samen te werken en daarbij meer mensen in beweging te krijgen.

Een aantal maanden geleden ben ik benaderd om me verkiesbaar te stellen als kandidaat gemeenteraadslid van het CDA binnen de gemeente. Ik was verrast,  maar voelde me ook vereerd om iets te kunnen beteken binnen de gemeente, vandaar dat ik deze kans heb aangegrepen. Ik houd van uitdagingen en ben breed geïnteresseerd  in de maatschappij.  Mijn gevoel bij het CDA is goed. Een partij die al een lange tijd geworteld is  in Horst aan de Maas en  hierdoor de nodige kennis, inzicht en ervaring opgebouwd heeft

Ik wil me de komende periode inzetten  voor de gezondheidszorg, ondernemerschap en sport. Eigen verantwoordelijkheid is een thema waar de laatste jaren veel over gesproken wordt. Laten we allemaal verantwoordelijk voor onszelf zijn, maar de steun en faciliteiten bieden voor de mensen die het nodig hebben.

Naast dat ik van betekenis kan zijn voor de samenleving, zie ik het als kans om mezelf te ontwikkelen als mens. De processen die zich in en rondom de gemeente plaatsvinden zijn nieuw, dus laten we het maar gewoon gaan doen, samen doen!

Neem de moeite en ga stemmen op 21 maart 2018. Ik ben zelf terug te vinden op nummer 11 in de kieslijst.

Marijn Mulders

Westerholtsingel Sevenum

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.