Rudy Tegels

Wethouder

Sinds 4 februari ben ik wethouder van de gemeente Horst aan de Maas. Het is ontzettend mooi om wethouder te mogen zijn van de gemeente waar je bent opgegroeid en in een gemeente waar ontzettend veel gebeurt. Er liggen grote uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, het ondernemerschap en in de regionale samenwerking. Alle initiatieven die voorbij komen ga ik met een positieve blik bekijken om vervolgens op basis van een goede afweging de juiste keuzes te maken.

Na mijn studies Bedrijfskunde in Den Bosch en Economie in Wageningen, heb ik 16 jaar met ontzettend veel plezier in het bedrijfsleven gewerkt. In 3 verschillende functies bedrijven heb ik bij 3 bedrijven veel ervaring op mogen doen. Vanaf 2006 ben ik ook politiek actief, waarbij ik ben gestart als gemeenteraadslid voor het CDA in de voormalige gemeente Sevenum. Vervolgens ben ik in 2010 raadslid en fractievoorzitter geworden in de gemeenteraad van Horst aan de Maas. Dat heb ik gedaan tot 2015 omdat ik toen gekozen ben als lid van de Provinciale Staten in Limburg. Ook de 14 jaar in de politiek waren voor mij bijzonder leerzame jaren. Daarnaast was ik actief in het verenigingsleven, onder andere als bestuurslid voor de ruiterclub in Sevenum. Verder zat ik in de organisatie van Jumping Zaerum en in 2019 heb ik een fantastisch jaar mogen beleven als voorzitter van het OLS in Sevenum. Dat zijn functies die achter me liggen. Tegenwoordig ben ik beschermheer van schuttersbond Juliana en ambassadeur van het uniek festival Funpop.

Met de ervaringen en het netwerk vanuit het verleden ben ik met veel enthousiasme de uitdaging aangegaan om wethouder te worden van Horst aan de Maas. Samen met de inwoners, de gemeenteraad en het college ga ik er alles aan doen om Horst aan de Maas verder te verbeteren zodat het nu en in de toekomst voor iedereen een mooie gemeente blijft om in te wonen, te werken en te leven! Dat kan alleen door op een enthousiaste manier en met respect voor ieders mening met elkaar samen te werken. Ik ga graag met u in gesprek, bel of mail me gerust voor het maken van een afspraak.

Ik ben bereikbaar op 06 – 5363 6620 of

via mail R.Tegels@Horstaandemaas.nl.

Samen maken we er iets moois van!      

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.