Sjaak Jenniskens

Raadslid

Aangenaam kennis te maken, ik ben Sjaak Jenniskens , 54 jaar, geboren en getogen in Meterik en getrouwd met Ans. Samen hebben we drie kinderen: Wendy, Dennis, Kevin. Wij wonen in mijn ouderlijk huis; een boerderij die mijn Opa "Giese Piet" heeft gebouwd, bijna 100 jaar geleden.

Wij hebben een melkveehouderij met  het bijbehorende jongevee. Waar ik dagelijks met de 75 koeien werk, gaat Ans met passie aan de slag in onze bloembinderij, FlorAns Bloemenliefde, waar ze bloemstukken op bestelling maakt en workshops verzorgd. Dit kan eventueel ook gecombineerd worden met een rondleiding op de boerderij. 

Al 15 jaar ben ik betrokken bij de dorpsraad in Meterik, ik vind het belangrijk om actief mee te denken over ons mooie dorp. Een aantal projecten waar ik me mede voor heb ingezet zijn: de inrichting rond MFC de Meulewiek, de aanplant rond de kerk, het opzetten van de ommetjes, de verkeersveiligheid van de kruising Speulhofsbaan Oudepeeldijk  en bijvoorbeeld de kademuur bij Madou’s bosje, en de laatste jaren met de werkzaamheden in werkgroep openbare ruimte van de dorpsraad.

 

Sjaak Jenniskens

Raadslid

Webmaster

Meterik

tel 0651087260

mail sjaakjenniskens@cda-hadm.nl

Aandachtsgebieden als raadslid:

Grondzaken, LOG's, Ruimtelijke ordening, Bestemmingsplannen, Regio Venlo, DCGV, Klavertje 4,

Grandhorse, Internet glasvezel, Financien en P&C, Verkeer en Vervoer,

Dorpsraad: Meterik en Griendsveen

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.