Sjaak Jenniskens

Raadslid

Aangenaam kennis te maken, ik ben Sjaak Jenniskens , 54 jaar, geboren en getogen in Meterik en getrouwd met Ans. Samen hebben we drie kinderen: Wendy, Dennis, Kevin. Wij wonen in mijn ouderlijk huis; een boerderij die mijn Opa "Giese Piet" heeft gebouwd, bijna 100 jaar geleden.

Wij hebben een melkveehouderij met  het bijbehorende jongevee. Waar ik dagelijks met de 75 koeien werk, gaat Ans met passie aan de slag in onze bloembinderij, FlorAns Bloemenliefde, waar ze bloemstukken op bestelling maakt en workshops verzorgd. Dit kan eventueel ook gecombineerd worden met een rondleiding op de boerderij. 

Al 15 jaar ben ik betrokken bij de dorpsraad in Meterik, ik vind het belangrijk om actief mee te denken over ons mooie dorp. Een aantal projecten waar ik me mede voor heb ingezet zijn: de inrichting rond MFC de Meulewiek, de aanplant rond de kerk, het opzetten van de ommetjes, de verkeersveiligheid van de kruising Speulhofsbaan Oudepeeldijk  en bijvoorbeeld de kademuur bij Madou’s bosje, en de laatste jaren met de werkzaamheden in werkgroep openbare ruimte van de dorpsraad.

Vanaf 2005 ben ik betrokken bij het CDA in onze gemeente. Ik ben secretaris van de afdeling  en heb zitting in de commissie ruimte van de gemeente. Vanuit mijn betrokkenheid voor de belangen van de inwoners van Horst aan de Maas en natuurlijk speciaal voor de inwoners van Meterik, wil ik graag actief worden in de gemeenteraad. Ik was verheugd toen ik werd gevraagd om op de lijst te gaan staan voor de aankomende verkiezingen. Een plek op basis van voorkeurstemmen bemachtigen in de gemeenteraad, is waar ik voor ga, daarom zijn alle stemmen van harte welkom!

Ik wil me graag voor u inzetten in onze gemeente, stem daarom 21 maart CDA nummer 12!

Via sjaak.jenniskens@gmail.com of telefoon 06-51087260 kunnen we in gesprek komen over uw ideeën en vragen. Gewoon SAMEN doen!

Ga stemmen op 21 maart. Wij rekenen op u. Dan kunt u rekenen op ons.

 

 

 

Sjaak Jenniskens

bestuurslid

Webmaster

Crommentuynstraat 61

5964NL

Meterik

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.