Ja. Dat is het motto, niet alleen in woorden maar ook in daden van het CDA Horst aan de Maas. Een club waarbij ik thuishoor en waarbij ik me thuis voel. Al 8 jaar lang als raadslid en daarvoor al vele jaren als lid.

Ik heb in de afgelopen tijd mogen samenwerken met kanjers. CDA’ers in hart en nieren, die zich allemaal voor de samenleving willen inzetten. Al mijn collega’s binnen de fractie zijn niet alleen in de raad actief maar zijn ook zeer prominent bezig met hun eigen vereniging(en) en zetten zich daardoor meer dan gemiddeld in voor onze samenleving.

En het geeft een goed gevoel om voor een ander iets te kunnen betekenen. Want, als het u goed gaat, gaat het ons ook goed.

In mijn werk als raadslid heb ik vele gesprekken gevoerd met veel verschillende mensen en groeperingen. Natuurlijk kun je niet alles oplossen, maar daar waar dat wel mogelijk was, heb ik getracht te luisteren naar uw vraag, de vraag te beantwoorden of het probleem op te lossen. Dat is, zo vind ik, ook een taak van een volksvertegenwoordiger. Je hoort er te zijn voor je inwoners.

U kunt altijd een beroep doen op mij. Waar het kan, help ik u graag verder. Of anders gezegd. Ik ga er in elk geval zeker mijn best voor doen. Ook de komende 4 jaar wil ik dat blijven doen. Ik reken op u. Dan kunt u ook op mij rekenen.

 

Annemie Craenmehr-Hesen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.