Gewoon samen doen is nu toch even anders, maar biedt naast vele beperkingen, ook zeker nieuwe kansen.

Bij iedereen is de behoefte aan verandering groot, mensen kijken uit naar een frisse start en een nieuw begin. In deze coronatijd ziet alles er heel anders uit. ‘Anders’ betekent echter ook: nieuwe kansen! Open dagen, campagnes, informatiebijeenkomsten, vergaderingen. Dit alles moet op een andere manier georganiseerd worden. Er gebeurt nu veel met behulp van filmpjes en de meeste overleggen zijn via het scherm. Dit geldt zeker ook in onze fractie en de raad. Wij moeten als team creatief zijn en meebewegen met de tijd. Dit doen we met veel energie en enthousiasme. Een hele uitdaging.

‘Nu gewoon samen doen’ is voor iedereen in deze tijd een hele uitdaging. In mijn werk als loopbaanadviseur begeleid ik, samen met mijn collega, mensen naar een nieuw begin in hun werk of opleiding. In deze coronatijd valt het werk voor veel mensen letterlijk stil. Dat is ‘anders’, maar biedt ook hier nieuwe kansen Even stil staan en kijken naar de toekomst, naar een frisse start en een nieuw begin. Met veel energie en enthousiasme gaan ook wij als team met deze mensen aan de slag om NU, in deze ‘andere’ tijd samen door te pakken.

Als we dit NU sámen doen, nog even volhouden, kunnen we daarna de draad weer oppakken. En genieten van een frisse start. GEWOON SAMEN DOEN.

Marian Gubbels Raadslid CDA Horst aan de Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.