Wellicht hebben jullie weleens van Vur Oow gehoord of ben je weleens naar een avond geweest? Een prachtig initiatief waar mensen met elkaar in gesprek gaan over diverse actuele maatschappelijke thema’s, zo ook donderdagavond 25 januari.

Zes ervaringsdeskundigen die meerdere evenementen en festivals in onze gemeente hebben georganiseerd gaan samen in gesprek over wat er allemaal bij komt kijken. Denk hierbij aan benodigdheden voor jouw evenement, hoe ga je om met de buurt, vrijwilligers, calamiteiten en anticiperen, veiligheid en wat als jouw evenement verlies draait?! Mijns inziens een topinitiatief waar op een laagdrempelige manier mensen elkaar verrijken door kennis te delen. Ik ga in ieder geval luisteren en bij deze de uitnodiging om gewoon aan te sluiten. Meer info is terug te vinden op de facebookpagina van Vur Oow.

Evenementen, kermissen en dorpsfeesten zijn ook  thema’s waar ik mij de komende vier jaar extra voor wil inzetten in de gemeentelijke politiek. In Horst aan de Maas wordt ontzettend veel samen georganiseerd echter kan de samenwerking met de gemeente en het beleid nog beter. Oplossingen zie ik in vergunningaanvragen, de verdeling van middelen en het ondersteunen en faciliteren van evenementen. De overige twee thema’s waar ik mij extra voor wil inzetten zijn: Wonen en vergunningen. Heb jij hier ook gedachtes over, spreek me gerust aan, mail of bel.

Gewoon samen doen,

Danny van Hees #13

06-53250028

Raadslid CDA

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.