“Ik ben Loes van den Eijnden, 42 jaar en woon sinds vorig jaar met mijn gezin in Kronenberg”. Zo begon ongeveer het campagne filmpje wat wij opgenomen hadden om ons voor te stellen. Degenen die mij volgen op social media weten dat ik dit filmpje niet gepost heb maar een ander. Dus via deze weg wil ik toch graag even vertellen waarom ik me in wil gaan zetten voor onze gemeente.

Ik had niet eerder politieke ambities maar soms komen er dingen op je pad en die blijken dan heel goed bij jou te passen. Ik kom uit de kraamzorg, zorgen voor anderen zit in mijn bloed. Luisteren en observeren. Aanpakken, denken in oplossingen en tussen de mensen willen zijn. Allemaal eigenschappen die volgens mij een goede basis zijn om als raadslid aan de slag te gaan. Ik ben dan ook bijzonder trots dat ik gekozen ben!

Trots ben ik ook als inwoner van Kronenberg. En van Evertsoord, waar we tot vorig jaar 18 jaar gewoond hebben. In zo’n klein dorp ervaar je de waarde van saamhorigheid. Dat je er samen voor zorgt dat onze leefomgeving mooi blijft. Door verenigingen en voorzieningen proberen te behouden en zo het dorp een toekomst geeft. Waar onze jeugd veilig op kan groeien en kan blijven wonen. Samen met de oude en nieuwe gezichten in de raad hoop ik daar op een positieve manier mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Loes van den Eijnden

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.