Onze campagne slogan was: “Wij zijn er voor jou”. Afgelopen woensdag was jij er voor ons. Wij bedoelen dan niet voor het CDA, maar voor heel Horst aan de Maas. Want met jouw stem heb jij richting gegeven aan de toekomst van onze mooie gemeente. Dank daarvoor.

Wat de uitslag is geworden weten we op het moment van schijven nog niet. Wat we wel weten dat wij er ongeacht de uitslag voor jou zijn. We hopen dat jij er ook voor ons bent, want als volksvertegenwoordigers kunnen we jou alleen maar goed vertegenwoordigen als we ook jouw input krijgen. Zoek ons dan ook vooral op als je ergens tegenaan loopt of ideeën hebt. Dat kan via een van de lokale kandidaten in je dorp of gewoon via iemand van het CDA die je kent of via de website.

Ook de kandidaten die niet verkozen zijn blijven zich namelijk inzetten voor jou en je dorp. Dat doen ze door de raadsleden in bijeenkomsten te voeden met informatie uit hun omgeving, door mee te denken over raadsvoorstellen en door samen te sparren over grotere thema’s.

Mocht jou dat ook leuk lijken, sluit je dan gerust aan.

Als jij er voor ons bent, kunnen wij er nog beter voor jou zijn.

Han Geurts

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.