Het is zondagmiddag 23 september half drie op Sportpark Melderslo. In de stromende regen staan we, samen met alle trouwe supporters, klaar voor de voetbalwedstrijd van ons 1e elftal.

Het is duidelijk geen weer om buiten te zijn. Maar duidelijk is ook, dat we de debuutwedstrijd van onze mannen in de 3e klasse niet mogen missen. Zij rekenen op de steun van de vele trouwe supporters. Dus: staan wij er…!  Op het veld: een elftal, dat als een echt team een mooie prestatie neerzet bij de start van dit nieuwe seizoen. Mooi om te zien. Zelfs vanonder de paraplu.

Twee keer in de maand op dinsdagavond staan wij er ook. Sámen. In de raadszaal van ons gemeentehuis. Dit seizoen ook hier een debuut in de vorm van de nieuwe vergaderstructuur. De (burger)raadsleden zijn o.a. de spelers in het veld en ook zíj gaan voor een goede prestatie. Samen met u. Want support van iedereen is nodig. Dát is duidelijk.

Het is belangrijk om mee te denken en mee te doen, zodat we samen een goed beeld krijgen, voordat er besluiten worden genomen. En daar hebben wij u als inwoner van Horst aan de Maas hard bij nodig. Dat is duidelijk! U bent daarom van harte welkom in de raadszaal van ons gemeentehuis, zodat we samen de spelers op het veld kunnen zijn. Alleen dán kunnen we een goede prestatie neerzetten voor ons samen.

Dus kom erbij staan! Graag tot ziens op dinsdag 23 oktober a.s.

Marian Gubbels

Raadslid CDA Horst aan de Maas

mariangubbels@cda-hadm.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.