Afgelopen donderdag is in zaal Debije in Hegelsom de nieuwe kieslijst vastgesteld. De lijst telt 27 mensen waaronder een groot aantal vertrouwde namen, aangevuld met een groot aantal nieuwe enthousiaste mensen uit verschillende dorpen met verschillende achtergronden.

Persoonlijk vind ik het fantastisch om komende tijd samen aan de slag te gaan. We hebben een geweldig team bestaande uit mensen met verschillende achtergronden. Elk dorp zal wel een kandidaat herkennen uit de omgeving. In het dagelijks leven zijn de kandidaten werkzaam in verschillende sectoren, zoals de zorg, toerisme, agrarisch, techniek en onderwijs. Een lijst met een goede afspiegeling van onze gemeenschappen, jong en oud, man en vrouw en zelfs een internationale naam.

Met de gemeenteraadsverkiezingen mag ik vanaf plaats 13 uitkomen voor een plaats in de gemeenteraad. Afgelopen 2,5 jaar zijn goed bevallen en ondanks dat het cliché klinkt, is het fantastisch om iets te kunnen betekenen voor de gemeenschap, een vereniging  en de mensen van Horst aan de Maas. Het mooie van de lijst is het aantal jongeren, met Wouter Hermans, Lieke Willemssen, Marijn Mulders  en Jules Francken hebben we drie nieuwe jongeren die elk hun eigen invulling geven aan het programma en de campagne.

Ik ben ervan overtuigd dat we 21 maart samen een fantastisch resultaat zullen neerzetten en de komende vier jaar samen aan de slag kunnen voor een nog beter Horst aan de Maas.

Gewoon samen doen

Danny van Hees

Raadslid CDA

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.