04 maart 2022

Bouw mee! Even voorstellen... Leo Pelsers

Vol inzetten op bouwen! Voor jong en oud

Geloof en vertrouwen in de nieuwe mensen van de CDA Landgraaf heeft me ertoe gebracht om het CDA Landgraaf nog een keer te steunen. Ik geniet van en ondersteun graag de nieuwe jeugdige CDA-lijsttrekker van Landgraaf Stijn Kropman. Als oud-raadslid van 2002 tot 2006 heb ik een ervaring en heb ook aantal goede zaken weten te realiseren. Bijvoorbeeld Keurmerk Veilig Ondernemen.

Zelf heb ik in loondienst, als 45-plusser en ondernemer menige storm weten te doorstaan, door keihard werken, positieve benadering, en oplossend bezig te zijn met een vette dosis empathie en humor. Plezier hebben in wat je doet. We zeuren allemaal wel eens wat allemaal niet goed is volgens ons, dat is ook niet erg. Ik ook. Maar gelukkig, dat is wel weer een nieuwe stap naar een nieuwe uitdaging.

Ik had ook aan de kant kunnen blijven staan en daar mijn kritische inbreng blijven geven, maar meedoen is beter en directer. Vinger op de pols houden en even gas geven vier jaar. De politiek weer naar de mensen te brengen. Politiek is tenslotte van de mensen en voor de mensen. Niet alleen in verkiezingstijd maar de hele periode.

Landgraaf moet doorgroeien en nieuwe kansen oppakken voor hun bewoners. Bouwen voor onze jeugd. Bouwen voor de ouderen en de zorg.

Mijn affiniteit met bouwen, de medemens, de ondernemers, de 45-plussers werkwilligen, de natuur IVN, wandelen, de veiligheid Keurmerk Veilig Ondernemen en de sport FC Landgraaf, heeft me doen besluiten me toch in te gaan zetten voor een doel.

Landgraaf weer in te zetten voor het eigen Landgraafse volk.

Tot in het stemhokje in maart 2022. Ga stemmen en bouw mee!

Leo Pelsers, lijst 3 nr. 7

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.