29 juni 2017

Inbreng tbv verkiezingsprogramma CDA Maasgouw

De afgelopen periode hebben zoveel mogelijk verenigingen in Maasgouw een brief ontvangen met de oproep om ideeën en onderwerpen die binnen de vereniging, bij de leden of in de kern spelen aan te dragen voor ons nieuwe verkiezingsprogramma. Mocht uw vereniging per abuis deze brief niet ontvangen hebben, of wilt u op persoonlijke titel ideeën of onderwerpen aandragen? Lees dan onderstaande tekst, en/of bijgevoegde brief door.

 

In maart 2018 zijn weer gemeenteraadsverkiezingen. Dé verkiezingen bij uitstek waar u kiest voor het beleid van de komende 4 jaren in uw gemeente Maasgouw.

In de huidige raadsperiode hebben we veel kunnen realiseren, waar ook u en uw vereniging baat bij hebben. Zie voor de behaalde resultaten de flyer die wij in december 2016 huis-aan-huis in Maasgouw hebben bezorgd.

In aanloop naar de verkiezingen van 2014 hebben wij als CDA Maasgouw verenigingen en maatschappelijke organisaties gevraagd naar inbreng voor ons verkiezingsprogramma. Deze manier van werken hebben wij zelf als zeer prettig ervaren. Belangrijker is nog, dat tal van verenigingen die input geleverd hebben, hier ook positief op hebben gereageerd. Daarom hopen wij dat u ons onderwerpen en ideeën aan wilt dragen die binnen uw vereniging, uw leden en uw kern spelen.

Mocht u, of binnen uw vereniging andere (bestuurs)leden actief zijn die geïnteresseerd zijn in de gemeentelijke politiek en zich mogelijk kandidaat willen stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen, dan vernemen wij dit ook graag. Wij zijn immers altijd opzoek naar gemotiveerde kandidaten die zich willen inzetten voor de leefbaarheid in onze kernen. Graag nodigen wij hen uit voor de informatiebijeenkomst op vrijdag 21 juli. Klik hier voor meer informatie.

Eventuele reacties kunt u vóór 15 juli 2017 per mail naar [email protected] of per post (De Endepoel 63, 6107CK te Stevensweert) aan ons doen toekomen. Wij horen graag van u!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.