Thea Hoenen

Raadslid

Ik ben Thea Hoenen - van Avesaath. Ik ben gehuwd, moeder van twee kinderen en woonachtig op de Rector Driessenstraat te Heel. In 1956 ben ik geboren in Swalmen en sinds 1973 woonachtig in Heel, waar ik achttien jaar werkzaam ben geweest bij  “huize St. Anna” als Z verpleegkundige. Ik heb de HBO kader opleiding voor non profit organisaties, gericht op gezondheidszorg instellingen, met goed gevolg afgesloten. Na deze periode zijn mijn man en ik als zelfstandig ondernemer verder gegaan. In de brancegroep : horeca, kantoorvak - en boekhandel, tijdschriftenspeciaalzaak met postagentschap.

Vanaf 2004 ben ik raadslid en als fractiespecialist gericht op het sociale domein. Onder het sociale domein viel in de afgelopen periode : sociale zaken, WMO, participatiewet en jeugdzorg. Ik neem zitting in de werkgroep Implementatie Omgevingswet en de werkgroep Burgerparticipatie. Ik ben actief als raadsvertegenwoordiger “klankbordgroep Westrom”.

Ik ben lid van: EHBO vereniging Heel, club van 50 van schutterij St. Sebastianus Heel, drumfanfare Animato Heel, VV de Gangmaekers Heel, Damesvereniging Heel 2002 en seniorenvereniging St. Ambrosius Heel.

Mijn hobby is sport. Voorheen actief volleybalspeelster en nu passief genieter.

Mijn betrokkenheid gaat uit naar het welzijn van alle inwoners van Maasgouw, in een geschikte en gezonde leefomgeving.


Vriendelijke groet,

Thea Hoenen
Rector Driessenstraat 1
6097 AK HEEL
0475 - 570304
06 - 81570966
t.hoenen@gemeentemaasgouw.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.