05 november 2018

Dani in de Braekt op 18e plaats Provinciale Staten verkiezingen

Trots op ons raadslid en jongste raadslid van de Gemeente Meerssen: Dani In de Braekt. Dani doet mee aan de komende Provinciale Staten verkiezingen en staat maar liefst op de 18e plek. Hieronder leest u een nadere kennismaking met hem:

“Ik ben ontzettend vereerd om voorgedragen te worden voor plek 18 van de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Provinciale Staten op 20 maart 2019. Graag wil ik mij inzetten als statenlid voor de mooiste provincie van ons land. Een provincie die veel kansen biedt en kwaliteiten heeft die ver over het heuvelachtige landschap reiken. Vooral dit laatste aspect zorgt ervoor dat ik mij wil inzetten voor de belangen van “Os Meersje” en het omliggende heuvelland.
Het creëren van nieuwe kansen en ontwikkelingen voor toekomstige generaties staat bij mij hoog in het vaandel. Limburg is tenslotte ons vaderland, een voorrecht die tot diep in de harten van onze achterkleinkinderen mag blijven zitten.
Ik heb “ZIN IN LIMBURG”! U ook?”

#jongtalent #gemeentemeerssen #Meerssen #Limburg #vernieuwing #CDA #CDALIMBURG #Cdameerssen #provincialestatenverkiezingen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.