05 maart 2018

Bedrijfs- en verenigingsbezoeken

De verkiezingen komen eraan en dat betekent dat veel kandidaten zich nét weer even wat meer willen laten zien op straat. Uiteraard hoort deze campagne erbij, maar wij zijn van mening dat je met je voeten in de modder dient te staan om te weten wat er speelt en waarover wordt gesproken.

Waar het CDA Peel en Maas veel van heeft geleerd, zijn de ruim 150 bedrijfs- en verenigingsbezoeken die we de afgelopen vier jaar afgelegd hebben. Ondernemers, hun personeel en verenigingsmensen lopen tegen diverse zaken aan die te maken hebben met het beleid vand e gemeente. Deze informatie is voor ons erg waardevol om mee te nemen bij de besluitvorming over diverse dossiers.

Afgelopen vrijdagochtend waren we op bezoek bij Detechco in Beringe. Een vooruitstrevendbedrijf dat zich bezig houdt met hightech bewerkingstechnieken voor de gasturbine-industrie en machinebouw. Deze ondernemer gaf aan dat een snelle internetverbinding op het industrieterrein een belangrijke voorwaarde is om door te kunnen groeien. Iets waar het CDA de afgelopen periode vaak mee bezig is geweest en ook een belangrijke uitdaging in ziet voor de komende jaren. 

Het kijkje achter de schermen en het contact met de mensen die samen Peel en Maas maken vinden we erg waardevol en zorgt iedere keer weer voor veel nieuwe informatie. Onze fractie staat uiteraard open om bij u op bezoek te komen. Zijn er zaken waarover u ons wilt bijpraten of wilt u gewoon een kop koffie met ons drinken? Stuur dan even een e-mail naar Roger Gielen.

Namens CDA Peel en Maas,
Roger Gielen
gemeenteraadslid

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.