23 april 2018

Even voorstellen: Angela van Roij

Een nieuw gezicht in de gemeenteraad van Peel en Maas. Echter geen nieuw gezicht in Panningen. Ik ben geboren in Beringe, werkzaam in Panningen en woonachtig in Helden.

Het is voor mij een enorme uitdaging. De politiek gaat iedereen aan, maar deel uitmaken van eendergelijk besturend orgaan brengt grote verantwoordingen met zich mee. Het is erg interessant om meer diepgang te geven aan de belangen van inwoners en andere betrokken organisaties van onze gemeente. Hierbij denk ik aan de toekomst van de inwoners en dus ook aan die van onze vier kinderen.

Doordat ik jarenlang als zelfstandig ondernemer in het centrum van Panningen werkzaam ben, heb ik veel persoonlijke contacten. Ook heb ik een brede interesse in het reilen en zeilen van het centrum van Peel en Maas. Ik zit in het bestuur van het centrummanagement en in het bestuur van de winkeliersvereniging. Verder zet ik me samen met een team ondernemers in voor actief ondernemen en het verbeteren van de consumentbeleving in Panningen. Als raadslid gaat mijn aandacht natuurlijk uit naar ondernemers en winkeliers in alle elf de kernen van Peel en Maas.

CDA Peel en Maas is een partij die het welzijn van de inwoners en de welvaart van heel Peel en Maas in evenwicht houdt. Ook de veiligheid van alle inwoners en het toekomstperspectief vind ik heel belangrijk. Het is een hele verantwoording om hier een bijdrage aan te kunnen leveren en een eer om hiervoor gekozen te zijn. U kunt mij volgen op mijn persoonlijke Facebook-pagina.

Angela van Roij
Gemeenteraadslid CDA Peel en Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.