18 mei 2018

Even voorstellen: Ellis Kempeners

Mijn naam is Ellis Kempeners en bijna mijn hele leven woon ik in het huidige Peel en Maas. Sinds acht jaar woon ik in Kessel-Eik. De kleinste kern van Peel en Maas, waar ik me al snel thuis en geaccepteerd voelde. Ik ben getrouwd met John Gubbels.

Bijna mijn hele werkzame leven werk ik in de zorg en sinds één jaar werk ik als medewerker welzijn bij zorginstelling Vincent Depaul. Een baan die me op het lijf is geschreven. Het welzijn van mensen vind ik erg belangrijk en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Sinds een paar jaar ben ik ook betrokken ben bij het Dorpsoverleg Kessel-Eik. Ik ben me er steeds meer van bewust geworden dat niet alles vanzelfsprekend is in een kleine kern. Betrokkenheid naar elkaar toe en samenwerking is van groot belang om het dorp leefbaar te houden. Voor jong en oud.

Toen ik werd gevraagd politiek actief te worden, ontdekte ik dat ik mijn interesse in het welzijn van de mens en de leefbaarheid graag breder wil uitdragen. Deze kans krijg ik nu als gemeenteraadslid. Ik kijk positief en met enthousiasme naar de komen periode.

Heeft u vragen, tips of wilt met mij in gesprek? Dan kunt u me bereiken via mijn persoonlijke facebookpagina.

Ellis Kempeners
gemeenteraadslid CDA Peel en Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.