30 april 2018

Even voorstellen: Sandy Janssen

Mijn naam is Sandy Janssen, ik ben geboren en getogen in de Nirkant en woon vanaf 2001 met mijn vrouw Linda in Méél. Samen met onze twee kinderen wonen we graag in het mooie Peelgeluk-dorp.

Mijn dubbele binding met Peel en Maas is begonnen in de zomer van 1995. Nadat ik mijn studie had afgerond, ben ik als buitendienstmedewerker gestart bij de toenmalige LLTB Helden/Panningen. In diezelfde zomer heb ik ook mijn vrouw Linda leren kennen uit Kepèl. Tegenwoordig heet de boerenbond na de vele fusies en overnames Coöperatie Vitelia. Een frisse naam in de huidige tijd, maar feitelijk nog altijd mijn eerste werkgever.

Ik vind het belangrijk dat we er samen in Peel en Maas iets mooi van maken. Een gemeente waar het fijn is om te wonen, werken en recreëren. Iedere kern vanuit zijn eigen kracht en identiteit. Méél heeft al een hele mooie weg ingeslagen met Peelgeluk. De uitdaging is om dit samen nog verder uit te bouwen.

Mijn persoonlijke interesses zijn onder andere ruimtelijke ordening en economie. Naast zorgen voor een passend woningaanbod, heeft het buitengebied mijn bijzondere aandacht. Ik heb de afgelopen 23 jaar veel boerenbedrijven zien stoppen; bedrijven waar met hart en ziel gewerkt werd. Als plattelandsgemeente hebben we de uitdaging om samen ons buitengebied te onderhouden en er iets moois van te maken. Boeren en burgers staan vaak dichter bij elkaar dan wordt beweerd. Ik ben ervan overtuigd dat wonen, werken en recreëren in het buitengebied prima samen gaan.

Vragen of opmerkingen? U kunt me bereiken via mijn persoonlijke Facebook-pagina of via [email protected]

Sandy Janssenraadslid CDA Peel en Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.