27 maart 2017

Kiezers bedankt!

Via deze weg wil ik u hartelijk danken voor de geweldige steun die u mij heeft gegeven rondom en tijdens de Tweede Kamerverkiezingen.

Maar liefst 2.799 mensen uit Peel en Maas die mij een voorkeursstem hebben gegeven. Ik ben daar diep van onder de indruk. Ook de tientallen werkbezoeken in Peel en Maas hebben veel indruk op mij gemaakt. De hartelijke ontvangsten, interessante verhalen en de diverse uitdagingen. Ook na deze verkiezingen blijf ik geregeld bedrijven, verenigingen en andere organisaties bezoeken. Tips zijn altijd welkom.

In totaal hebben 6.327 mensen op het CDA gestemd in Peel en Maas. Ik ben verheugd dat zoveel mensen de weg naar het CDA hebben teruggevonden. Het doet mij goed dat onze inhoudelijke boodschap voor een beter Nederland breed wordt gedragen.

Ik ben trots dat ik in Koningslust ben geboren en nu samen met mijn vrouw en onze drie kinderen in Panningen woon. Bij gelegenheden waar het kan, zal ik mijn warme hart voor Peel en Maas, Limburg en de regio uitdragen.

Wilt u zelf een keer met uw gezin, bedrijf of vereniging de Tweede Kamer bezoeken? Dat kan, ik zou het erg leuk vinden u te ontvangen. Er zijn u vorig jaar al verschillende mensen voorgegaan. U kunt mij mailen op [email protected].

Tot slot wil ik iedereen danken voor de felicitaties en de leuke berichten. Bijzondere dank aan de felicitatie van het college van B&W van de gemeente Peel en Maas.

Beste mensen uit Panningen, Maasbree, Meijel, Kessel, Helden, Baarlo, Beringe, Koningslust, Egchel, Kessel-Eik en Grashoek: nogmaals hartelijk dank voor het grote vertrouwen. Ik ga verder met mijn werk voor een sterker Limburg en een beter Nederland.

Mustafa Amhaouch
CDA-Tweede Kamerlid uit Peel en Maas

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.