13. Louk Bongarts

Wethouderskandidaat

Klik voor ons verkiezingsprogramma op: Verkiezingsprogramma CDA Valkenburg aan de Geul
Klik voor onze speerpunten op: Speerpuntenfolder CDA Valkenburg aan de Geul
Klik voor mijn persoonlijke ambitie: Persoonlijke kernpuntenfolder Louk Bongarts

Personalia:
geboren in Houthem-Valkenburg
gehuwd
vader van 2 dochters
opa van 4 prachtige kleinkinderen

Bereikbaarheid:
GSM: 06-51503963
Mail: loukbongarts@hotmail.com

Werk:
Met veel enthousiasme en plezier ben ik meer dan 15 jaar gemeentesecretaris geweest van uw mooie gemeente Valkenburg aan de Geul. In die periode heb ik de gemeente en haar opgaven en uitdagingen goed leren kennen. Er is in die periode veel gerealiseerd (centrumplan Valkenburg, inhoud geven aan burgerparticipatie, leefbaarheid vergroten kernen, enz.), maar de agenda is nog niet af. Er liggen meer dan voldoende uitdagingen om de schouders onder te zetten. Daar waar ik in de rol als gemeentesecretaris invulling gaf aan de uitvoering van de besluiten van gemeenteraad en College van B&W, wil ik nu graag, in goede samenwerking met alle kandidaten, werken vanuit mijn eigen visie.

Maatschappelijke betrokkenheid:
Sinds een jaar ben ik voorzitter van jullie unieke Openluchttheater waar wij de inwoners onvergetelijke belevingen bieden. Veel respect verdienen de meer dan 100 vrijwilligers, die voor de organisatie en gastvrijheid zorgdragen.  Ik vervul de rol van voorzitter met veel enthousiasme en plezier en geniet van het samen werken met de vrijwilligers

Politiek:
Eerder ben ik actief geweest voor het CDA Beekdaelen en ben ik voor de Provinciale CDA fractie de fractiesecretaris geweest. Daarnaast heb ik het provinciaal partijbureau van het CDA geleid tot eind vorig jaar. Graag wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om de uitdagingen op te pakken. De rol van wethouder is mij op het lijf geschreven en ik hoop dan ook dat u mijn voordracht door het bestuur steunt. Hierbij telt elke stem, dus ook uw stem.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.