Jo Vroemen

Steunfractie SOB

 

Jo Vroemen

Hoofd campagneteam gemeenteraadsverkiezingen 2018
Kandidaat raadslid, plaats 13
 
Personalia:
Geboren in 1947
Gehuwd
 
Bereikbaarheid:
Centrum Valkenburg a/d Geul.
E-mail: jo@valkenburg.cda.nl
 
Opleiding:
Na de middelbare school studeerde ik aan de HBO opleiding Sociaal Pedagogiek ( Specialisatie personeel, organisatie en arbeidsmarkt ) te Tilburg en vervolgens heb ik in Tilburg ook een Post HBO opleiding Personeelsmanagement en Organisatieverandering / organisatieontwikkeling gevolgd. Daarnaast heb ik nog twee voortgezette opleidingen gevolgd, een tot Controller en een tot manager voor Hoger- en Middenkader voor non-profit organisaties. Daarnaast ben ik nog verder geschoold op het gebied van projectmanagement, kwaliteitszorg en kwaliteitssystemen, informatisering en automatisering en tevens rechts- en wetskennis.
 
Werk:                         
Ik heb bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ( Directoraat Generaal van de Arbeid) gewerkt.  Tevens ben ik werkzaam geweest in diverse adviserende- en managementfuncties bij 100.000+ (inwonersaantal) gemeenten. Daarnaast ben ik ook werkzaam geweest in diverse adviserende functies op het gebied van de totale bedrijfsvoering. Mijn kennis en ervaring heb ik met name opgedaan op het gebied van interne bedrijfsvoering, exploitatie en beheer openbare ruimte en sociaal domein.
 
Politiek:
Op dit moment ben ik hoofd van het campagneteam CDA Valkenburg aan de Geul. Hierbij wil ik graag een faciliterende rol hebben naar de kandidaat raadsleden zodat zij zich volop kunnen storten op de campagne. Tevens heb ik mij kandidaat gesteld voor de gemeenteraad. Mijn ambitie ligt niet zozeer in een eigen raadslidmaatschap, maar graag wil ik wel steun bieden aan de raadsfractie op het gebied van bovengenoemde beleidsvelden vanuit een steunfractie/burgerlid rol.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.