29 januari 2019

Masterclass Politiek voor jongeren

De verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Europees Parlement komen er weer aan. Een uitgelezen kans om meer mensen te betrekken bij de politiek!Om deze reden hebben wij besloten om, net als voorgaande jaren, een maandelijkse masterclass politiek te organiseren.

Deze masterclass bestaat uit vier thema’s gerelateerd aan vier bestuursniveaus in Nederland. De thema's betreffen gemeentelijke politiek, provinciale politiek, landelijke politiek en Europese politiek. Voor iedere sessie hebben we een politiek kopstuk kunnen regelen als spreker. 

Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is in de politiek? Lijkt de masterclass Politiek je ontzettend leuk en leerzaam? Doe dan mee! Het enige dat je hoeft te doen is een mail sturen naar: masterclassvenlo@outlook.com

Je hoeft geen affiniteiten te hebben met het CDA Venlo, de masterclass is bedoeld voor jongeren uit de gemeente Venlo van alle politieke kleuren! De masterclasses zullen worden georganiseerd op:                

- maandag 11 februari
- maandag 11 maart
- maandag 22 april
- maandag 13 mei

Laat ook vooral anderen horen over de masterclass die wij organiseren. Wij vinden het belangrijk dat we jongeren in Venlo stimuleren om meer met de politiek bezig te zijn. Dus mochten jullie nog mensen kennen die dit misschien wat vinden, spreek ze vooral aan!

Tim Koetsenruijter en Willem Curvers

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.