Bedrijfsbezoek Medicura

Op zaterdag 25 juni organiseren het CDA Nederweert en het CDA Weert een bedrijfsbezoek aan Medicura, gelegen aan de Magnesiumstraat 7 te Nederweert. Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

09:30 uur        Ontvangst

10.00 uur        Toelichting door Dick van Aggel, directeur Medicura

10.45 uur        Rondleiding

12.00 uur        Afsluiting

Medicura is een serviceorganisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Het bedrijf streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen (medi) die een zelfstandig en veilig leven (cura) van de eindgebruiker bevorderen. Medicura  binnen de Zorgbranche officieel gecertificeerd voor haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op MVO Prestatieladder Niveau 3.

Aanmelding

Het aantal deelnemers aan dit bedrijfsbezoek is beperkt. Daarom is het noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt. Dit kan bij Jasper Heesakkers, secretaris CDA Weert (e-mail jasper.heesakkers@gmail.com). U kunt zich aanmelden t/m vrijdag 24 juni en vol is vol.

Wij verwelkomen u graag op 25 juni. Tot dan!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.