24 juli 2017

Denk mee over ons nieuwe verkiezingsprogramma

Op woensdag 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het CDA Weert is druk bezig met een verkiezingsprogramma. Zij vragen Weertenaren om aan te geven wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Weert. Hiervoor stelden zij een digitale vragenlijst op.

Vragenlijst voor inwoners
Een goed verkiezingsprogramma moet herkenbaar zijn voor de Weerter gemeenschap. Dit kan alleen maar wanneer het wordt geschreven in samenspraak met de gemeenschap zelf. Daarom heeft het CDA Weert een korte vragenlijst opgesteld. Inwoners van Weert kunnen aangeven wat voor hen belangrijke onderwerpen zijn voor Weert. Ook mogen ze aangeven wat ze zouden willen verbeteren in hun wijk of dorp en voor de hele gemeente.

Informatie verzamelen
Het CDA haalt op allerlei manieren informatie op voor het nieuwe programma. Naast de digitale vragenlijst praat de partij met verschillende inwoners en andere betrokkenen bij de Weert en de Weerter samenleving. Al deze meningen worden meegenomen bij het schrijven van het verkiezingsprogramma. Het invullen van de vragenlijst duurt 5 minuten.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.