10 november 2017

Wij zijn Weert

Wij zijn Weert. Dat is titel van ons nieuwe verkiezingsprogramma en onze slogan voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. En met wij bedoelen we alle Weertenaren. De kracht zit immers in onze samenleving en die maken we met elkaar. Iedereen heeft het recht om mee te doen en de plicht om bij te dragen. Jong en oud, man en vrouw, stad of dorp, samen zijn we Weert.

Het CDA is de enige partij die écht uitgaat van de kracht van de samenleving. Waar mensen samen leven, wonen en werken en betrokken zijn bij hun stad, hun dorp, hun gezin, hun school, hun wijk, hun bedrijf en hun vereniging. Weert is zo’n samenleving en daar zijn we maar wat trots op!

Op dit moment leggen we de laatste hand aan ons nieuwe programma. Eind november presenteren we onze kandidatenlijst. Er staat een fantastisch team klaar om namens het CDA voor Weert aan de slag te gaan. Een team van betrokken en enthousiaste Weertenaren, daar kunt u op rekenen. De verkiezingen komen in zicht en wij zijn er klaar voor. Wij zijn Weert… want de kracht zit in onze samenleving!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.