Mijn motto is dat de meeste mensen deugen en liefde voor elkaar ons verbindt. Ik ben opgegroeid met het idee dat je talenten moet gebruiken. Het belangrijk is om geloof te hebben in de positieve kracht van gezond leven. Bewust bezig te zijn met je gezondheid en mentale fitheid. Je iedere dag iets nieuws kunt ontdekken en leren. Dat meedoen in de samenleving als vrijwilleger er toe doet.

Als mensen-mens sta ik voor leefkracht en wil ik een eerlijke economie

Zelf span ik mij in om gezond te leven, te zorgen voor voldoende sport en beweging. Als vrijwilliger zet ik mij in als voorzitter van Volleybal Vereniging Apollo8. Jarenlang heb ik mij ingezet voor de lokale en provinciale politiek. Om zo mee te beslissen over de toekomst van mijn gemeente en provincie, voor het welzijn en welbevinden van alle inwoners. 

De corona crisis maakt ons bewust van onze kwetsbaarheid. Doet een beroep op onze leefkracht. Juist nu moeten we investeren in een eerlijke economie. CDA is de partij die daarvoor staat: zorgen dat er banen blijven en nieuwe banen komen voor iedereen. Zorgen dat er voldoende huizen worden gebouwd en er voldoende betaalbare gezondheidszorg is. Zij aan zij moeten we dat met elkaar doen.

Juist nu moeten we zorgen voor voldoende banen en woningen

Ik heb mij kandidaat gesteld voor het CDA om de partij zo groot mogelijk te maken. Ik woon in Borne met mijn partner Ineke, we hebben een zoon en twee dochters. Ik werk als senior advisor voor Rabobank, een bank met een voor mij zeer aansprekende missie " Growing a better World Together". In mijn vrije tijd ben ik met plezier voorzitter van volleybalvereniging Apollo8 met als kernwaarden Vriendschap, Ambitie en Trots.  

Ik heb mij al jaren ingezet als volksvertegenwoordiger van het CDA, voor mij is het CDA een volkspartij, met een heldere opdracht: wij komen op voor iedereen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.