Frank Buijs

Vertegenwoordiger Pride

Mijn naam is Frank Buijs. Na mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit ben ik blijven wonen in de regio Rotterdam. Sinds mijn 40e ben ik politiek en bestuurlijk actief voor het CDA, nu als voorzitter van het CDA Pride netwerk en als duoraadslid en plv. commissielid samenleving van de gemeente Lansingerland. Mijn belangstelling gaat uit naar wat we als mensen samen kunnen bereiken. Iedereen die een positieve bijdrage levert, hoort er bij!

Leden die vragen of opmerkingen hebben over de positie van LHBTI (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen) in hun gemeente, provincie of in Nederland en daarbuiten, al of niet in combinatie met het standpunt van het CDA in die gemeente, provincie of in de Eerste of Tweede Kamer, en daarbuiten, kunnen terecht bij het CDA Pride netwerk.

Leden die vragen of opmerkingen hebben of gewoonweg geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen via [email protected], via onze Facebookpagina www.facebook.com/cdapride of via ons Twitteraccount @cda_pride. Bekijk ook onze website: www.cda.nl/pride.

No file reference (sys_file_reference) was found for given UID: "331174"

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.