In een Nederland dat politiek en maatschappelijk verdeeld is, zie ik een belangrijke taak weggelegd voor het CDA. Want het CDA is als brede volkspartij vooral nu ontzettend belangrijk om als middenpartij mensen bij elkaar te brengen. Door mijn unieke achtergrond maak ik graag deel uit van deze missie. Ieder mens is uniek, niet beter of slechter, maar zó mooi anders.

Als kind van Turkse gastarbeiders ben ik geboren en getogen in Gorinchem. Na mijn mavodiploma ben ik in militaire dienst gegaan. Ik ben er trots op dat ik met mijn 21 dienstjaren een bijdrage heb kunnen leveren aan de veiligheid van en voor Nederland.

In het dagelijks leven ben ik adjudant-onderofficier binnen de Koninklijke Marechaussee in de functie van Mentor/Supervisor Beroeps Praktijk Vorming. Daarmee geef ik invulling aan mijn missie een persoonlijke bijdrage aan een mooiere maatschappij te leveren. De Koninklijke Marechaussee is daarin van grote toegevoegde waarde: want iedereen kan meedoen én wij laten niemand in de steek.

Ook bij het CDA kan iedereen meedoen. En ook het CDA laat niemand in de steek. Door om te zien naar elkaar en samen onze schouders eronder te zetten, wil ik met het CDA werken aan het terugwinnen van het vertrouwen in de politiek.

We leven in een mooi land en hebben het voorrecht te leven in een land waar vrijheid en burgerschap elke dag wordt beleefd. Mijn vrijheid om te kunnen zijn wie ik ben, voel ik als een opdracht om ook de rechten en vrijheden van anderen te beschermen. Daarvoor zal ik blijven strijden.

Ik ben dankbaar dat ik in alle vrijheid met een Turkse achtergrond kan werken aan mijn Nederlandse toekomst. Ik ben een militair, veteraan, moslim en actief lid van het CDA. En daar ben ik trots op.


Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.